Lego Batman the Game

Spelers trekken met het Dynamische Duo Batman en Robin ten strijde tegen de meest notoire misdadigers van Gotham City, zoals de Joker, de Penguin, Catwoman, Scarecrow, Killer Croc en vele anderen.

Daarna speel je aan de kant van de tegenpartij mee als een van Batman's vijanden: geniet van de laaghartige macht die je uitoefent en bestrijd Batman, terwijl je de hele stad op stelten zet. De goeden (en de kwaden) hebben geen moment rust.

Jij hebt de taak de boeven te vangen, zoals de Joker, Two Face, en Mr Freeze en ze weer achter slot en grendel te zetten in Arkham Asylum waar ze thuishoren.

 

Kenmerken:

 • Je kunt spelen als Batman, Robin of een van de meer dan 12 laaghartige boeven, alles in Lego vorm in dit spel voor 1 of 2 spelers.
 • Leer de speciale superheld powerpakken onder de knie te krijgen en de bijbehorende nieuwe acties en gebruik daarbij de uniueke gadgets en wapens waarover elke held beschikt.
 • Bouw en bestuur je favoriete voertuigen, zoals het Lego Batmobile, de Lego Batboat en de Lego Batwing.
 • Pas je helden aan je wensen aan, bouw en transformeer de gameomgeving en stel jezelf op de proef met meerlaagse verzamelobjecten en beloningen.


   
 • Lego Batman

   

  Uitgebracht op: 

  pc

  ps2

  360

  ps3

  wii

  psp

  nds