Batman Begins : The Game

 

Angst is je wapen

In de videogame Batman Begins speel je de legendarische Dark Knight uit de DC Comics, die zich begeeft in de onheilspellende schaduwen van de onderwereld van Gotham City. In Batman Begins is angst je ultieme wapen. Het spel verschijnt gelijktijdig met de film van Warner Bros. Pictures en gaat over de oorsprong van de Batman-legende en de opkomst van de Dark Knight als bestrijder van het kwaad in Gotham.Je speelt als Bruce Wayne en zijn alter ego Batman, die met kracht, intelligentie en hightech gadgets jacht maakt op klassieke schurken als Scarecrow, Ra's Al Ghul en Carmine Falcone. Batman Begins brengt de wereld van Batman tot leven als nooit tevoren, omdat het de traditionele stealth-gameplay volledig op zijn kop zet. Deze keer word je namelijk niet opgejaagd, maar ben je zelf de jager.

Besluip misdadigers vanuit de schaduw en maak ze doodsbang voordat je ze aanvalt of ondervraagt. Van de vertrekken in het Arkham-gesticht en de steegjes van Gotham City tot een oeroud klooster in het Himalaya-gebergte is de videogame Batman Begins een spannende aanvulling op Christopher Nolans nieuwe visie op de Dark Knight in Batman Begins.


Kenmerken
Angst is je wapen
Besluip en intimideer vijanden, of val vanuit de hoogte aan en schakel ze één voor één uit. Gebruik de omgeving om je vijanden tegen elkaar op te zetten en versla ze zonder een vinger uit te steken. Val een vijand vanuit de hoogte aan en je ziet de angst van zijn collega-boeven toenemen.

Interactieve omgevingen
Maak gebruik van de omgeving door gebouwen te beklimmen en van dak naar dak te zweven. Of breng explosieven tot ontploffing, laat de gestoorde patiënten van het Arkham-gesticht hun vijanden aanvallen en laat zo het recht zegevieren in Gotham.


Vechten als in de film
Verschillende oosterse vechtkunsten en dodelijke genadeklappen uit de film Batman Begins zijn nauwkeurig nagemaakt voor het spel, met medewerking van de stuntcoördinator van de film.

De Batriem
Vang boeven met behulp van talloze hightech gadgets, zoals de grijphaak, de Batarang, optische kabels en slotenkrakers.

De Batmobiel
Scheur door de straten en over de daken van Gotham in de Batmobiel. Bestrijd de misdaad in verschillende levels met razendsnelle voertuiggevechten.

Beleef Gotham City
Batman Begins dompelt je onder in de wereld van Batman. Ontdek de oorsprong van de Dark Knight als Bruce Wayne, maar ook als zijn alter-ego Batman. Bezoek de steegjes in Gotham City, de ondergrondse Batcave en het verknipte Arkham-gesticht.

Een spannend verhaal
Het script van de game is geschreven door JT Petty, de veelgeprezen schrijver van Tom Clancy's Splinter Cell™. In Batman Begins maak je nog beter kennis met de prachtige wereld uit de film van Christopher Nolan.
 

 

 

Trailer:

 Batman Begins Game

 

Uitgebracht op:  

PS2Xbox165

 GameCubegba